Oversettelser

Ganesa tilbyr profesjonelle oversettelser fra og til de fleste språk og innen en lang rekke fagfelt – for å hjelpe deg å kommunisere.

Vi kan ta hånd om alt av oversettelse og lokal tilpasning, fra websider og markedsmateriell til bruksanvisninger, finansielle og juridiske dokumenter. Vi kan også bistå med språkvask og korrekturcopywriting, DTP og publisering av brosjyrer og bøker.

Som profesjonell vet du hvor viktig det er å gi et optimalt bilde av produkter og tjenester overfor dine målgrupper. Det gjelder selvfølgelig også overfor kunder med en annen språklig og kulturell bakgrunn. Ganesa hjelper deg med å få oversatt alle typer informasjon og med å skape en best mulig kommunikasjon, uansett målgruppe.

Våre egne erfarne oversettere og redaktører samt alle vi samarbeider med, har dokumenterte kvalifikasjoner på profesjonelt nivå – som fagoversettere eller statsautoriserte translatører.

Med høy teknisk kompetanse, sikre kontrollrutiner og tett samarbeid med kunden om språklig innhold, terminologi, stil og utforming sikrer vi at du som kunde kan kommunisere på en måte som signaliserer kvalitet og pålitelighet.

Vi tilbyr oversettelser innenfor de fleste fagområder. Hvis du ønsker et tilbud om oversettelse, kan du ta kontakt med seniorprosjektleder Inger Margrethe Midtlid eller daglig leder Torgeir Eye Færavaag. Du kan også bruke skjemaet til høyre.